Η χώρα μας, είναι η χώρα του ήλιου και της θάλασσας. Για τους λάτρες της θάλασσας τι πιο αναζωογονητικό από μια εξόρμηση με σκάφος στα νησιά μας. Το σκάφος, σας επιτρέπει να διώξετε μακριά όλο το άγχος της καθημερινότητας.
Στην Everytime, είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε το χρόνο σας που θα βρίσκεστε στη θάλασσα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι θα μπορούσε να πάει στραβά. Το γραφείο μας ειδικεύεται στα ασφαλιστήρια για σκάφη και έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα σας παρέχουμε τη καλύτερη διαθέσιμη προστασία.
Τα ασφαλιστικά μας σχέδια, μπορούν να σας παρέχουν καλύψεις για πολλούς διαφορετικούς τύπους κινδύνων:

Βασικό πρόγραμμα

Καλύπτει την υποχρεωτική εκ του νόμου κάλυψη της αστικής ευθύνης προς τρίτους, για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, καθώς και τη πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης.
  • Αστική Ευθύνη για υλικές σωματικές βλάβες επιβαινόντων και τρίτων έως 300.000 ευρώ (ετήσιο όριο)
  • Αστική ευθύνη για υλικές ζημιές σε αντικείμενα επιβαινόντων και τρίτων για 150.000 ευρώ (ετήσιο όριο)
  • Αστική ευθύνη για θαλάσσια ρύπανση έως 90.000 ευρώ (ετήσιο όριο)
  • Ανώτατο όριο ευθύνης 540.000 ευρώ

Πλήρες πρόγραμμα

Επιπλέον του βασικού προγράμματος, καλύπτει πυρκαγιά, έκρηξη, ολική και μερική κλοπή, κακόβουλες ενέργειες, θαλάσσιους κινδύνους (πρόσκρουση, προσάραξη, βύθιση, κλπ), αμέλεια χειριστή, ρυμούλκηση

Μικτό πρόγραμμα

Επιπλέον του πλήρους προγράμματος, καλύπτει τις ίδιες ζημιές του σκάφους κατά τη διάρκεια της οδικής μεταφοράς του, κλοπή του trailer, ζημιές του συστήματος πρόωσης και πηδαλιουχίας (προπέλα, άξονας, πηδάλιο ή πόδι μηχανής) από πρόσκρουση σε επιπλέοντα, ημιβυθισμένα ή βυθισμένα αντικείμενα, ή το βυθό

Συμπληρωματικές καλύψεις

Νομική Προστασία Ιδιοκτήτη, Κάλυψη Ιατρικών Εξόδων και Υγειονομική Μεταφορά
Από το αυτόματο πρόγραμμα τιμολόγησης μας, μπορείτε να πάρετε άμεσα τις καλύτερες προσφορές για το ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ασφάλισης. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε ασφάλιση για το σκάφος σας από όπου και αν είστε.
Αν έχετε ιδιαίτερες ανάγκες, ως κορυφαίοι διαχειριστές κινδύνων  και ανεξάρτητοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα για την ασφάλιση του σκάφους σας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας . Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να προστατέψετε ότι αγαπάτε.