Η οδήγηση έχει γίνει απαραίτητη στη ζωή μας, αφού πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτή. Στην Everytime, είμαστε περήφανοι για την ανώτερη υποστήριξη που δίνουμε στους πελάτες μας, όταν μας χρειάζονται. Είμαστε ΠΑΝΤΑ δίπλα τους, όποτε και αν μας χρειαστούν. Ως κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι, είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας, τα καλύτερα και οικονομικότερα ασφαλιστικά σχέδια για τη κάλυψη των αυτοκινήτων τους.
Μπορείτε να κάνετε συγκριτική τιμολόγηση από όλη την ασφαλιστική αγορά, στο πρόγραμμα που επιθυμείτε για:
Ασφάλιση Αυτοκινήτων (Ε.Ι.Χ.)
Ασφάλιση Δικύκλων (I.X.)
Ασφάλιση Ποδηλάτων

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Συγκεκριμένα προσφέρουμε ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ, στα πακέτα ασφάλισης των οχημάτων: ΒΑΣΙΚΟ, ΠΛΗΡΕΣ, ΜΙΚΤΟ με τη δυνατότητα επιλογής προαιρετικών καλύψεων, για:
Περιλαμβάνει την υποχρεωτική αστική ευθύνη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, επέκταση της αστικής ευθύνης σε προθμεία, φυλασσόμενους χώρους κλπ, φροντίδα ατυχήματος, ρυμούλκηση συνεπεία ατυχήματος, υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα. Προαιρετικές καλύψεις: Οδική Βοήθεια, Νομική Προστασία, Θραύση Κρυστάλλων.
Επιπλέον των καλύψεων του Βασικού πακέτου, περιλαμβάνει τη μερική και ολική κλοπή, φωτιά, τρομοκρατικές ενέργειες, φωτιά από στάσεις, απεργείες, πολιτικές ταραχές, ιδίες ζημιές από φυσικά φαινόμενα, χαλαζόπτωση, προσωπικό ατύχημα οδηγού, νομική προστασία, θραύση κρυστάλλων. Προαιρετική Κάλυψη: Οδική Βοήθεια.
Επιπλέον των καλύψεων του Πλήρους Πακέτου, περιλαμβάνει τη κάλυψη των ιδίων ζημιών από ατύχημα και τη κάλυψη των κακόβουλων ενεργειών (βανδαλισμός). Επιλέξτε απλά το ποσό της απαλλαγής (συμμετοχή στο κόστος της ζημιάς). Προαιρετική Κάλυψη: Οδική Βοήθεια.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΚΥΚΛΩΝ (ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ/ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ)

Περιλαμβάνει την υποχρεωτική αστική ευθύνη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, επέκταση της αστικής ευθύνης σε προθμεία, φυλασσόμενους χώρους κλπ, φροντίδα ατυχήματος, ρυμούλκηση συνεπεία ατυχήματος, υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα. Προαιρετικές καλύψεις: Οδική Βοήθεια, Νομική Προστασία.
Επιπλέον των καλύψεων του Βασικού πακέτου, περιλαμβάνει τη μερική και ολική κλοπή, φωτιά, τρομοκρατικές ενέργειες, φωτιά από στάσεις, απεργείες, πολιτικές ταραχές, ιδίες ζημιές από φυσικά φαινόμενα, χαλαζόπτωση, προσωπικό ατύχημα οδηγού, νομική προστασία. Προαιρετική Κάλυψη: Οδική Βοήθεια.
Επιπλέον των καλύψεων του Πλήρους Πακέτου, περιλαμβάνει τη κάλυψη των ιδίων ζημιών από ατύχημα και τη κάλυψη των κακόβουλων ενεργειών (βανδαλισμός). Για την ασφάλιση με το πακέτο αυτό επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Απευθύνεται σε ιδιώτες, μέλη συλλόγων φίλων του ποδηλάτου και πελάτες καταστημάτων λιανικής πώλησης ποδηλάτων και αθλητικών ειδών.
Καλύπτει την Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων, δηλαδή τα έξοδα που θα προκύψουν για την αποκατάσταση τυχόν ζημιάς σε τρίτο, μέχρι το ανώτατο όριο ασφάλισης, όπως αυτό εμφανίζεται στον παρακάτω πίνακα.
Αναλυτικά:
Σωμ. Βλάβες / Θάνατος κατ’ άτομο
Υλικές Ζημιές ανά ζημιογόνο γεγονός
Στις υλικές ζημιές υπάρχει απαλλαγή 120 ευρώ.
 • Ολική κλοπή του ποδηλάτου  από το σπίτι, το αυτοκίνητο, την αποθήκη ή το γκαράζ.
 • Ίδιες ζημίες του ποδηλάτου  που θα υποστεί κατά τη χρήση ή τη μεταφορά του και επηρεάζει τη λειτουργία του.
 • Οδική βοήθεια   σε όλη την Ελλάδα με 24ώρη κάλυψη σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος.
 • Αστική ευθύνη, καλύπτονται οι σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές τρίτων που προκαλούνται κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας, μέχρι και το ποσό των €50.000.
 • Σε περίπτωση ατυχήματος του ποδηλάτη που θα προκληθεί κατά την οδήγηση του ασφαλισμένου ποδηλάτου, αποζημιώνουμε για:
 1. Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες έως €1.000 (Απαλλαγή €50 για κάθε ζημία)
 2. Οπτική Βλάβη μέχρι €500 (Καλύπτονται τα έξοδα αντικατάστασης, επισκευής ή αγοράς γυαλιών ή φακών επαφής)
 3. Οδοντική βλάβη μέχρι €500 (Καλύπτονται τα έξοδα αποκατάστασης στην οδοντοστοιχία του ποδηλάτη)
 4. Επίδομα χρήσης κράνους €2.000 (Επιπλέον ποσό σε περίπτωση θανάτου ή μόνιμης ολικής ανικανότητας, εφόσον ο ποδηλάτης φορούσε κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, σωστά δεμένο, προστατευτικό κράνος ποδηλάτου, το οποίο πρέπει να πιστοποιείται από την αστυνομία)
 5. Απώλεια ζωής από ατύχημα : €10.000, Μόνιμη ολική ανικανότητα από ατύχημα: €10.000.
Δεν καλύπτονται:
 • Η κλοπή μέρους του ποδηλάτου (πχ. σέλα, τιμόνι, τροχοί)
 • Η κλοπή του ποδηλάτου από μη δηλωμένο – κλειστό χώρο που απαιτείται διάρρηξη
 • Η κλοπή και οι ίδιες ζημίες εάν το ποδήλατο χρησιμοποιείται για εμπορικούς σκοπούς, όπως π.χ η μεταφορά δεμάτων
 • Ζημιές αισθητικού χαρακτήρα που δεν επηρεάζουν την λειτουργία του ποδηλάτου, όπως γρατζουνιές, αλλοίωση χρώματος κ.λ.π
 • Ίδιες ζημιές που έχουν προκύψει επειδή ο ασφαλισμένος δεν έχει ακολουθήσει τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή, από κατασκευαστικό λάθος ή ελάττωμα
 • Συμμετοχή σε αγώνες, επιδείξεις, δοκιμές κλπ. (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Καλύπτονται συμμετοχές σε μη-αγωνιστικές εκδηλώσεις)
 • Ατυχήματα που συνέβησαν υπό την επήρεια αλκοόλ ή τοξικών ουσιών
 • Δεν καλύπτεται η Αστική Ευθύνη σε ενοικιαζόμενα ποδήλατα
Σημειώσεις:
 • Μπορούν να ασφαλιστούν και τυχόν μετατροπές/βελτιώσεις ή αξεσουάρ του ποδηλάτου, εφόσον υπάρχουν σχετικά τιμολόγια.
 • Η τρέχουσα αξία του ποδηλάτου υπολογίζεται βάσει τιμολογίων ή σχετικής εκτίμησης και παλαιότητας βάσει του παρακάτω πίνακα: