ΣΥΝΤΑΞΗ/ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»

Οι άνθρωποι σήμερα ζουν περισσότερο, έχουν λιγότερα παιδιά, παραμένουν για περισσότερα χρόνια στο εργατικό δυναμικό και αλλάζουν συχνά καριέρα κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Επιπρόσθετα, υπάρχουν κια κάποια άλλα βασικά σημεία που διαμορφώνουν τη σημερινή κατάσταση. Η συνταξιοδότηση μας θα είναι διαφορετική από αυτή των γονιών μας για τους τρεις παρακάτω λόγους:
  1. Σήμερα, που το προσδόκιμο όριο ζωής έχει αυξηθεί, η συνταξιοδότηση αποτελεί κάτι πολύ περισσότερο από …”χρήματα”. Ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει δέκα, είκοσι ή τριάντα χρόνια ανέμελης ζωή; Ωστόσο, η μακροβιότητα συνδυάζεται και με νέες προκλήσεις. Για παράδειγμα, το θέμα της μακροχρόνιας φροντίδας επηρεάζει άμεσα τους τομείς της υγείας μας, των οικονομικών μας καθώς και τις παροχές μας από τη Κοινωνική Ασφάλιση. Θα πρέπει λοιπόν να προσεγγίσουμε το θέμα αυτό συνολικά και έγκαιρα με στόχο εκείνα τα χρόνια να έχουμε εξασφαλίσει την οικονομική μας ηρεμία.
  2. Το γεγονός πως στα 65 ή στα 67 μας θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε δεν είναι μονόδρομος σε ένα κόσμο στο οποίο οι άνθρωποι ζουν περισσότερο, είναι πιο υγιείς καθώς γερνούν αλλά και τα οικονομικά τους ενδέχεται να είναι περιορισμένα. Ήδη στην Αμερική περισσότερο από το 15% του πληθυσμού συνεχίζει να εργάζεται μετά από τα 65 κυρίως για βιοποριστικούς λόγους. Η δυσκολία να κερδίσουμε αρκετά χρήματα κατά τη διάρκεια μίας σαρανταετούς επαγγελματικής ζωής για να χρηματοδοτήσουμε μία πιθανή περίοδο τριάντα ετών αποτελεί ένα ουσιαστικό πρόβλημα. Θα πρέπει λοιπόν να επανεξετάσουμε ένα “νέο σενάριο ζωής” που επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία και “σταδιακή συνταξιοδότηση”. Σε αυτή τη φάση, δεν θα εγκαταλείπουμε απότομα το εργατικό δυναμικό αλλά θα μειώνουμε τις ώρες εργασίας και θα στρεφόμαστε σε λιγότερο απαιτητικούς ρόλους.
  3. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως δεν μπορούμε να βασιζόμαστε στην Κοινωνική Ασφάλιση για τη χρηματοδότηση μιας μακροχρόνιας και δαπανηρής σύνταξης. Θα πρέπει λοιπόν να υιοθετήσουμε πιο υγιείς συνήθειες αποταμίευσης. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Αν θέλουμε να επιτύχουμε μία αξιοπρεπή σύνταξη, θα πρέπει να αποταμιεύουμε περισσότερα χρήματα από αυτά που έβαζαν οι γονείς μας και για περισσότερα χρόνια.
Είναι απαραίτητο λοιπόν να σχεδιάσουμε μαζί τη δημιουργία ενός πρόσθετου κεφαλαίου για τα χρόνια που έρχονται. Καλέστε μας στο 210 24 71 272 για να συναντήσετε έναν σύμβουλό μας άμεσα, για να σχεδιάσουμε μαζί τη σύνταξη σας.
Στην Everytime, μελετάμε τις μοναδικές ανάγκες σας και σχεδιάζουμε το μέλλον σας. Σας βοηθάμε…
• να καταστρώσετε το αποταμιευτικό σας πλάνο
• να προσδιορίσετε τον επενδυτικό κίνδυνο που σας ταιριάζει
• να επιλέξετε το κατάλληλο επενδυτικό όχημα να φτάσετε στο στόχο σας

Θα με ενδιέφερε

Ονομ/ώνυμο(απαραίτητο)

Επωνυμία Επιχείρησης

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Επιθυμώ να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Πρωινές ΏρεςΑπογευματινές ΏρεςΟποιαδήποτε ώρα

Λόγο της εμπειρίας μας είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα για την ασφάλιση σας, φτιαγμένο στα μέτρα σας . Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να προστατέψετε ό,τι αγαπάτε.