Η προστασία και η ασφάλεια τόσο της προσωπικής μας υγείας, όσο και της οικογένειάς μας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.
Ψάχνετε ποιο είναι το κατάλληλο σχέδιο υγείας για εσάς ή την οικογένεια σας; Έχετε μείνει άνεργος και δεν έχετε καμία παροχή υγείας; Θέλετε να μειώσετε το κόστος παροχών του ασφαλιστικού σας προγράμματος διατηρώντας υψηλές παροχές κάλυψης; Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας και θέλετε να καλύψετε τα έξοδα; Ταξιδεύετε συχνά στο εξωτερικό και δεν έχετε επαρκή κάλυψη υγείας;
Η διαρκής συρρίκνωση της κρατικής συμμετοχής στο ασφαλιστικό σύστημα, δημιουργεί ολοένα και αυξανόμενα προβλήματα στη δημόσια ασφάλιση υγείας. Οι μεγάλες αναμονές για ιατρικές επισκέψεις, η συμμετοχή στις διαγνωστικές εξετάσεις και η έλλειψη υλικών για τη περίθαλψη των ασθενών στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα, μόνο ευχαρίστηση δεν δημιουργεί στους ασφαλισμένους.
Τα προγράμματα υγείας, καλύπτουν τα έξοδα που θα προκύψουν κάνοντας χρήση ιατρικών υπηρεσιών εντός ή εκτός μονάδων υγείας. Ως προς το είδος της κάλυψης διακρίνονται σε προγράμματα:
Τώρα είναι η ώρα να εξετάσετε τις επιλογές κάλυψης σας και στην Everytime, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε σχέδια Υγείας προσαρμοσμένα στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας. Σχεδιάζουμε τη κάλυψη σας, συνδυάζοντας τις παροχές που μπορεί να έχετε από άλλους φορείς ασφάλισης, διατηρώντας έτσι τα οφέλη σας.
Όχι μόνο προσφέρουμε αποτελεσματική και αξιόπιστη κάλυψη, αλλά σας προσφέρουμε και τις πιο προσιτές προσφορές για την ασφάλιση της υγείας σας. Τα σχέδια Υγείας μας, συνοδεύονται από πλεονεκτήματα και παροχές που δεν θα βρείτε συχνά σε άλλες διαμεσολαβητικές εταιρίες.