Στην επιχείρηση σας έχετε συνέταιρο ή συνεταίρους;

Έχετε σκεφτεί τι θα γίνει σε περίπτωση που ο συνέταιρος σας φύγει από τη ζωή ή πάθει ένα σοβαρό ατύχημα που θα τον καταστήσει ανίκανο για εργασία;

Έχει τα χρήματα η επιχείρηση σας να αγοράσει το μερίδιο του συνεταίρου σας από την οικογένεια του, σε μια τέτοια περίπτωση;

Αν δεν τα έχετε σκεφτεί έως τώρα, ίσως είναι μία ευκαιρία για να τα σκεφτείτε. Στην περίπτωση απώλειας ζωής ή ανικανότητας προς εργασία ενός από τους συνεταίρους – μετόχους μιας επιχείρησης η ακόμα και αποχώρησης του λόγω συνταξιοδότησης, δημιουργείται από την επόμενη στιγμή πρόβλημα στην επιχείρηση.

Ανάλογα με το τι προβλέπει το καταστατικό της επιχείρησης, υπάρχει η περίπτωση οι υπόλοιποι συνέταιροι να χρειαστεί να καταβάλλουν χρήματα είτε στον ίδιο είτε στους κληρονόμους για να εξαγοράσουν το μερίδιο του. Αυτό συχνά οδηγεί σε δύσκολη κατάσταση την εταιρία, με σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις για όλους.

Η πρόβλεψη για την καταβολή του απαραίτητου κεφαλαίου σε περίπτωση απώλειας ζωής ή μόνιμης ολικής ανικανότητας ή συνταξιοδότησης ενός από τους συνεταίρους -μετόχους, θα δώσει την δυνατότητα εξαγοράς του εν λόγω μεριδίου από τους υπόλοιπους συνεργάτες και ταυτόχρονα θα καλύψει για τον ίδιο ή τους δικαιούχους του, πλήρως την αξία της περιουσίας τους από την επιχείρηση. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζονται τα συμφέροντα όλων.

Στην everytime, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι μας, ανάλογα με το τι προβλέπει το καταστατικό της επιχείρησης σας, θα σας βοηθήσουν να εκτιμήσετε το κόστος της μεταβίβασης και μαζί θα σχεδιάσουμε τον τρόπο για να το καλύψετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μία συνάντηση με τον κ. Κοσμά ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος για να σας δώσουμε μία δωρεάν προσφορά, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

 

Θα με ενδιέφερε

Ονομ/ώνυμο(απαραίτητο)

Επωνυμία Επιχείρησης(απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Περιγράψτε το εγχείρημα σας

Επιθυμώ να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Πρωινές ΏρεςΑπογευματινές ΏρεςΟποιαδήποτε ώρα