Ποιος είναι ο «άνθρωπος κλειδί», στην επιχείρηση σας; Εσείς ο ίδιος ή κάποιο άλλο στέλεχος σας; Ποιος είναι εκείνος που γνωρίζουν και εμπιστεύονται οι πελάτες, οι προμηθευτές, οι τράπεζες; Ποιος είναι εκείνος που είναι υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης σας;

Σε πολλές επιχειρήσεις, είτε ο ίδιος ο επιχειρηματίας, είτε κάποιο σημαντικό στέλεχος της εταιρίας, αποτελεί τον «Άνθρωπο κλειδί» της επιχείρησης.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση απώλειας ζωής ή ανικανότητας του για εργασία, δημιουργείται αυτόματα στην επιχείρηση ένα σημαντικό οικονομικό κενό. Αυτό αφορά το κόστος αντικατάστασης του, τη πιθανή απώλεια κέρδους που θα προκύψει λόγω της απουσίας του και κάθε άλλο έμμεσο ή άμεσο κόστος.

Αν ο «άνθρωπος κλειδί», είστε εσείς ο ίδιος ο επιχειρηματίας και δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση στην επιχείρηση, με αντίστοιχη εμπειρία, τότε η απώλεια σας, μπορεί να κοστίσει την ύπαρξη της επιχείρησή σας την επόμενη ημέρα.

Στην Everytime, είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το μέλλον της επιχείρησης σας μέσα από τη κάλυψη των «ανθρώπων κλειδιά». Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μία συνάντηση με τον κ. Κοσμά ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος για να σας δώσουμε μία δωρεάν προσφορά, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

 

Θα με ενδιέφερε

Ονομ/ώνυμο(απαραίτητο)

Επωνυμία Επιχείρησης(απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Περιγράψτε το εγχείρημα σας

Επιθυμώ να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Πρωινές ΏρεςΑπογευματινές ΏρεςΟποιαδήποτε ώρα